Tenten !

Voor iedereen die er eens uit wil hebben we een mooi assortiment tenten. Tenten die makkelijk mee te nemen zijn en ook makkelijk op te zetten zijn.
Een nieuwe toevoeging aan ons assortiment is de Koepel tent groen. De ideale 2-persoons tent voor wie graag licht wil reizen en toch een behoorlijke leefruimte in zijn tent wil hebben. Deze tent is zeer lichtgewicht en compact opgevouwen, waardoor hij makkelijk mee te nemen is, zelfs bij een backpackreis of motortocht. De tent is snel en makkelijk op te zetten en heeft dan veel ruimte.
Voor wie liever een traditioneel model heeft is er bijvoorbeeld de Pup tent Next Generation Green. Een moderne tent met een klassiek 2-stok model. Deze handige compacte 2-persoons tent heeft een waterdichte bodem. Het nylon doek van dak en wanden heeft een polyurethaan coating waardoor het een licht gewicht heeft en duurzaam en waterdicht is.

Deze en andere modellen kunt u vinden in onze tenten afdeling  €10,- Korting

Trakteer jezelf of een bergvriend nu op deze voordelige aanbieding!
Als klant van Camonet kun je nu een extra voordelig abonnement op het buitensporttijdschrift Bergen Magazine ontvangen.Bergen Magazine is het tijdschrift voor bergliefhebbers en verschijnt 5x per jaar. Je kunt nu een jaarabonnement nemen voor slechts € 17,95 (normale prijs: €27,50).


Aanmelden kan via: www.bergwijzer.nl/aboform/bergen-magazine-via-camonetVoordelige Cadeautjes

In deze nieuwe rubriek hebben wij een selectie gemaakt met voordelige Cadeautjes.


Kleine en goedkope cadeautjes die je makkelijk aan iemand kunt geven.


Veel plezier met cadeau geven!


.

Munitiekist 7.62

Militair » Kisten en Verpakkingen|Voordelige Cadeaus!

informatie
Prijs: € 12,50
(excl. BTW € 10,33)
Vragen?
Munitiekist 7.62