SOG Mini AutoClip - 71,51

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 


Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.

De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!


Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional! Na de succesvolle Knife & Tool Sharpener brengt Work Sharp nu in samenwerking met de gerenomeerde messenmaker Ken Onion een nieuw model. De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!


.


.

Munitiekist 7.62

Militair » Kisten en Verpakkingen|Voordelige Cadeaus!

informatie
Prijs: € 12,50
(excl. BTW € 10,33)
Vragen?
Munitiekist 7.62