NBC Handschoenen - 5,07

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
SOG Bladelight Fixed Blade

Messen en Tools » Messen » SOG » SOG Vaststaande Messen

informatie
Prijs: € 127,98
(excl. BTW € 105,77)
Vragen?
SOG Bladelight Fixed Blade mes met LED.

It’s patent pending technology employs 6 LEDs molded into the GRN handle on either side of the knife blade, providing shadowless light when cutting or flashlight capability (while sheathed or closed).
Eigenschappen
Merk SOG
Kleur zwart
Staalsoort 9Cr18MOV
Lemmet clip point
Handgreep Glass-Reinforced Nylon
Hardheid RC 56
Lengte 28.00 cm
Lengte Lemmet 14.00 cm
Lengte Handgreep 14.00 cm
Gewicht 175 gram
Foedraal kydex
Lampsoort LED
Lumen 25
Brandduur 2 uur
Batterijsoort 1 x AA alkaline