Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Veel gestelde vragenMoet ik een account hebben om te kunnen bestellen?
Nee, u hoeft geen account te hebben bij Camonet.nl om een bestelling te kunnen plaatsen. U kunt ook eenvoudig zonder account bestellen door in het bestel proces uw (aflever)gegevens in te vullen. Wel heeft het voordelen om een account aan te maken, want met een account kunt u bijvoorbeeld eenvoudig online de status van uw bestelling volgen.

Hoe kan ik betalen bij Camonet.nl?

U kunt kiezen voor de betaaloptie "overschrijven", waarbij u zelf vervolgens het bedrag overmaakt naar ons (vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling).

De tweede mogelijkheid is te kiezen voor "online betaling", waarna u kunt kiezen voor verschillende online betaalmogelijkheden, zoals IDeal of (voor o.a. Duitse en Belgische klanten) DIRECTebanking , Giropay en Mister Cash en in een beveiligde omgeving uw betaling kunt doen. Belangrijke gegevens zoals uw ordernummer worden bij online betalen automatisch bij uw betaling toegevoegd, waardoor u optimaal gemak heeft en uw betaling geautomatiseerd verwerkt kan worden.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd? 
Dat is afhankelijk van een aantal factoren. Wanneer u uw bestelling online betaald wordt deze (afhankelijk van het bestel tijdstip) diezelfde dag of de daarop volgende werkdag verzonden. Als de bestelling per overschrijving wordt betaald wordt deze verzonden op het moment dat de betaling bij ons binnen is. Binnen Nederland wordt de bestelling in de meeste gevallen de volgende dag bezorgd. 

Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen? 
Bij elke status wijziging van uw order ontvangt u automatisch een e-mail bericht met een status update. Wanneer u een account heeft kunt u daarnaast 24 uur per dag inloggen op onze site om de status van uw order te volgen.

Krijg ik informatie wanneer mijn bestelling verzonden is?
Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u naast een e-mail update bericht een e-mail bericht met verzendgegevens. Met de gegevens in dat bericht kunt u eenvoudig online uw bestelling volgen en kijken op welke dag en hoe laat u de chauffeur voor pakketbezorging kunt verwachten.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd? 
Bestellingen worden van maandag tot en met zaterdag (met uitzondering van feestdagen) bezorgd. 

Wat zijn de verzendkosten voor Nederland?
Bij bestellingen tot €95 zijn de verzendkosten €4,99 ex. BTW. Boven de €95,- is de verzending gratis. 

Op mijn bestelbevestiging/ factuur staat VAT vermeld. Wat is dit?
Dit is een Engelse afkorting voor Value Added Tax, in het Nederlands de BTW.